Shtyp në MediaPlayer

Gjithë te interesuarit që kanë pasion radion dhe mikrofonin mund te paraqiten me kërkesën e tyre (me një pershkrim te shkurter për veten e tyre)në viber nr +33 758 280 817 .

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!

E Hënë emisioni Kolorit (Drejtpërdrejt) ora 20:oo deri 22:oo