Skema programore

Radio shkpn 24/7 non stop me këngë te përzgjedhura

Hënë : 20:oo deri 22:oo Emisioni “Kolorit

E martë dhe merkurë ,20:oo der 22:oo Emisioni i mbrëmjës

E Enjtë 20:00 – 22:00 drejtpërdrejt “Kënga ime”

E premtë,20:oo-22:oo Emisioni letrar "Pesha e fjalës"

E Shtunë 20:oo deri 22:00 Emisioni argëtues “E shtuna gazmore”

E dielë 20:00 – 22:oo Emisioni për fëmijë “Harabelat në mikrofon”

E dielë, 20:oo - 22:00 Urime dhe përshendetje