SKEMA PROGRAMORE

Cdo të hënë me fillim në ora 20:00 – 22:00 drejtpërdrejt emisioni “Kolorit”

E martë dhe e merkurë emisioni i mbrejës prej orës 20:oo deri 22:00 (Tema të ndryshme)

https://radiovlera.com/wp-admin/post.php?post=139&action=edit

Kërkojmë moderator/e

Ata qe kanë pasion mikrofonin dhe e duan radion dhe moderimin mund të lajmerohen në viber nr +33 755 28 50 06.

Stafi Radio Vlera

SKEMA PROGRAMORE
E hënënë 21:oo – 23:oo Emisioni i mbrëmjës
E martë 21:oo – 23:oo Emisioni i mbrëmjes
E merkurë 21:oo – 23:oo Emisioni i mbrëmjës
E enjtë 21:oo – 23:00 Kënga ime
E premtë 21:oo – 23:oo Pesha e fjalës
E shtunë 21:oo – 23:oo E shtuna gazmore
E dielë 21:oo – 23:oo Urimet dhe përshendetjet